UAKinogo.com

Людина-мураха (2015) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Людина-мураха (2015)

Людина-мураха (2015)

Дивитися онлайн Людина-мураха фільм

Дивитися онлайн «Людина-мураха» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.3 (665 890 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Людина-мураха (2015)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм розповідає про пригоди Скотта Ленга, колишнього злодія, який отримує шанс стати супергероєм завдяки винахіду доктора Генка Піма. Пім створив формулу, яка дозволяє змінювати розмір предметів і живих істот, а також костюм, який надає своєму носієві надзвичайну силу і зв’язок з мурахами. Пім хоче передати свої знання і технології Ленгу, щоб той допоміг йому зупинити свого колишнього учня Даррена Кросса, який планує використати формулу для створення армії суперсолдатів.

Ленг погоджується допомогти Піму і стає Людиною-мурахою, супергероєм, який може зменшуватися до розміру мурахи і контролювати цих комах. Він також знайомиться з дочкою Піма - Хоуп ван Дайн, яка тренує його і допомагає йому у виконанні місії. Разом вони повинні проникнути в будівлю компанії Кросса і знищити його проект «Жовта Оса», костюм, який має ті ж можливості, що і костюм Людини-мурахи, але ще більш небезпечний.

Фільм Ant-Man / Людина-мураха (2015) - це захоплююча і весела історія про те, як звичайний чоловік став частиною кінематографічної всесвіту Marvel і приєднався до команди Месників. Aільм про те, що не важливо, якого ти розміру, а важливо, яким ти є людиною. Це фільм про те, що навіть маленьким можна зробити великі справи.