UAKinogo.com

Залізна людина 3 (2013) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Залізна людина 3 (2013)

Залізна людина 3 (2013)

Дивитися онлайн Залізна людина 3 фільм

Дивитися онлайн «Залізна людина 3» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.1 (849 047 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Залізна людина 3 (2013)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Тоні Старк - геніальний винахідник та супергерой, який виступає під ім’ям Залізна людина. Після подій у Нью-Йорку, де він разом з іншими супергероями захищав Землю від інопланетної загрози, він страждає від посттравматичного стресового розладу. Він не може спати та постійно вдосконалює свої костюми.

Але коли його друга та охоронця Хеппі зважають у вибуху, який організував терорист під ім’ям Мандарин, Тоні кидає йому виклик. Він опиняється у небезпеці та мусить розслідувати справжню природу Мандарина та його планів. Він також доводить собі та своїй коханій Пеппер Поттс, що він - не тільки Залізна людина, але й Тоні Старк.

Iron Man Three / Залізна людина 3 - це захоплюючий екшн-фентезі про подолання страху, зради та самотності. Він сповнений гумору, пригод та спецефектів. Він також є продовженням кіновсесвіту Marvel, який об’єднує різних супергероїв.