UAKinogo.com

Залізна людина (2008) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Залізна людина (2008)

Залізна людина (2008)

Дивитися онлайн Залізна людина фільм

Дивитися онлайн «Залізна людина» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.9 (1 056 598 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Залізна людина (2008)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Тоні Старк - геніальний винахідник та мільярдер, який виробляє зброю для уряду США. Під час перевірки свого нового ракетного комплексу в Афганістані він потрапляє у засідку та отримує тяжкі поранення. Він викрадається з полону за допомогою костюма, який він створив із застарілої зброї. Він повертається додому та вирішує припинити виробництво зброї та стати супергероєм.

Він удосконалює свій костюм, надаючи йому польоту, сили та зброї. Він також створює штучний інтелект Джарвіс, який допомагає йому керувати костюмом та його компанією. Він стикається з небезпекою від свого колеги Обадая Стейна, який хоче продовжити виробництво зброї та створити свій власний костюм.

Iron Man / Залізна людина - це захоплюючий екшн-фентезі про перетворення аморального бізнесмена на сміливого героя. Він сповнений гумору, пригод та спецефектів. Він також є початком кіновсесвіту Marvel, який об’єднує різних супергероїв.