UAKinogo.com

Бетмен (1966) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Бетмен (1966)

Бетмен (1966)

Дивитися онлайн Бетмен фільм

Дивитися онлайн «Бетмен» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.5 (34 086 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Бетмен (1966)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Бетмен - це комедійний кримінальний фільм, який розповідає про пригоди супергероїв Бетмена і Робіна, які зіткнулися з чотирма своїми заклятими ворогами. Фільм знятий режисером Леслі Х. Мартинсоном за мотивами коміксів Боба Кейна.

Фільм показує, як Джокер, Пінгвін, Загадочник і Жінка-Кицька об’єдналися в організацію “Об’єднане Підпілля”, щоб захопити світ за допомогою таємного винаходу, який може миттєво висушувати людей і перетворювати їх на пил. Вони викрадають пристрій з яхти комодора Шмидлаппа і планують використати його проти членів Ради Безпеки ООН.

Фільм також показує, як Бетмен і Робін намагаються зупинити злочинців і врятувати світ. Вони використовують свої гаджети, машини і навички бойових мистецтв, щоб протистояти хитрим і небезпечним супротивникам. Вони також стикаються з рядом кумедних ситуацій і пасток, які ставлять їм злодії.