UAKinogo.com

Велика прогулянка (1966) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Велика прогулянка (1966)

Велика прогулянка (1966)

Дивитися онлайн Велика прогулянка фільм

Дивитися онлайн «Велика прогулянка» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.9 (18 348 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Велика прогулянка (1966)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Це комедійна історія про те, як кілька звичайних французів допомагають трьом англійським льотчикам, які збилися з курсу і приземлилися в окупованому Парижі. Їм належить перетнути демаркаційну лінію і потрапити в нейтральну зону, уникаючи наздоганяння німецьких солдат.

Головними героями фільму є паризький маляр Огюстен Буве і диригент опери Станіслас Лефор, які випадково опиняються втягнутими в пригоди. Вони долучаються до рятувальної операції і стають справжніми друзями для англійців. Разом вони проходять через багато смішних і небезпечних ситуацій, пов’язаних з переодяганнями, погонями і хитромудрими планами.

Велика прогулянка - це французько-британський фільм 1966 року, режисером і одним з сценаристів якого є Жерар Урі. У головних ролях знялися Луї де Фюнес і Андре Бурвіль, які створили незабутнє комедійне дует. Фільм став одним з найпопулярніших у французькому кіно і одним з найвисокооцінених глядачами і критиками.