UAKinogo.com

Фантомас проти Скотланд-Ярда (1966) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Фантомас проти Скотланд-Ярда (1966)

Фантомас проти Скотланд-Ярда (1966)

Дивитися онлайн Фантомас проти Скотланд-Ярда фільм

Дивитися онлайн «Фантомас проти Скотланд-Ярда» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.7 (7 131 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Фантомас проти Скотланд-Ярда (1966)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

У третій частині комедійної трилогії про Фантомаса, геніального злочинця з тисячею облич, він вирішує шантажувати найбагатших людей світу, вимагаючи від них величезну дань за те, що не буде їх вбивати. Його плани перешкоджають англійській поліції і Скотланд-Ярду, які намагаються його затримати.

На допомогу англійцям приходить комісар Жюв із своїми друзями, журналістом Фандором і фотографом Елен. Вони прибувають до шотландського замку лорда Макрашлі, одного з потенційних жертв Фантомаса. Там вони стикаються з рядом небезпечних і смішних ситуацій, пов’язаних з маскарадами, пастками і переслідуваннями.

Фантомас проти Скотланд-Ярда - це французько-італійський фільм 1966 року, режисером і сценаристом якого є Андре Юнебель. Фільм є екранізацією роману П’єра Сувестра і Марселя Алена про Фантомаса. У головних ролях знялися Жан Маре, Луї де Фюнес, Милен Демонжо і Франсуаза Кристоф. Фільм став одним з найпопулярніших у серії про Фантомаса і одним з найвисокооцінених глядачами і критиками.