UAKinogo.com

Професіонали (1966) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Професіонали (1966)

Професіонали (1966)

Дивитися онлайн Професіонали фільм

Дивитися онлайн «Професіонали» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.3 (16 933 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Професіонали (1966)» онлайн українською мовою

Онлайн
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Це захоплюючий вестерн про те, як чотири найманці отримують завдання врятувати дружину багатого техаського магната, яку викрав мексиканський революціонер і бандит Раза. Їм належить проникнути в табір злочинця і вивезти заручницю через пустелю і гори.

Головними героями фільму є Білл Долворт, експерт з динаміту, Джейк Шарп, майстер з ножа і лука, Генрі Фардан, колишній розвідник і лідер групи, і Ханс Еренгард, ковбой і кузнець. Вони - справжні професіонали своєї справи, які не бояться небезпеки і не втрачають почуття гумору. У ході своєї місії вони доведуть свою хоробрість, лояльність і честь.

The Professionals / Професіонали - це американський фільм 1966 року, режисером і сценаристом якого є Ричард Брукс. Фільм є екранізацією роману Френка О’Рурка про пригоди найманців на Дикому Заході. У головних ролях знялися Берт Ланкастер, Лі Марвін, Роберт Райан і Вуді Строуд. Фільм отримав два “Оскара” за кращий режисерський та операторський роботи.