UAKinogo.com

Девід Боуї: Історія людини з зірок (2020) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Девід Боуї: Історія людини з зірок (2020)

Девід Боуї: Історія людини з зірок (2020)

Дивитися онлайн Девід Боуї: Історія людини з зірок фільм

Дивитися онлайн «Девід Боуї: Історія людини з зірок» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 4.4 (2 025 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Девід Боуї: Історія людини з зірок (2020)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Девід Боуї: Історія людини з зірок (2020) є біографічним фільмом про англійського співака і автора пісень Девіда Боуї і його альтер-его Зіггі Стардаста, режисером і сценаристом якого є Габріель Рейндж. У фільмі знялися Джонні Флінн у ролі Боуї, а також Джена Мелоун і Марк Марон у другорядних ролях. Фільм розповідає про перший тур Боуї по США в 1971 році, коли він намагався прославитися на американському ринку і створював свого легендарного персонажа Зіггі Стардаста. Фільм був показаний на Канадському міжнародному кінофестивалі 15 жовтня 2020 року і отримав змішані відгуки від критиків. Особливо було висловлено незадоволення тим, що фільм не мав прав на використання музики Боуї і не отримав погодження від його сім’ї.

Фiльм починається з того, що Девiд Боуї прибуває до Нью-Йорка в 1971 роцi i зустрiчається зi своїм американським прес-агентом Роном Оберманом, який має органiзувати йому просування i концерти. Але Боуї швидко розумiє, що вiн не має попиту i поваги в США i що його останнiй альбом The Man Who Sold the World не мав успiху. Вiн також страждає вiд особистих проблем: його шлюб з Анджi на межi розпаду, його брат Террi перебуває в психiатричнiй лiкарнi i його турбують галюцинацiї i страхи. Боуї намагається знайти свiй голос i свiй стиль, експериментуючи з рiзними образами i жанрами. Вiн також натхненний американською культурою i мистецтвом, особливо глам-роком i науковою фантастикою.

Подорожуючи по країні разом з Оберманом, Боуї виступає перед невеликою аудиторією, яка часто не розуміє його музики і не приймає його ексцентричності.