UAKinogo.com

Раґнарок (2020) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Раґнарок (2020)

Раґнарок (2020)

Дивитися онлайн Раґнарок серіал

Дивитися онлайн «Раґнарок» серіал українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.5 (38 355 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися серіал «Раґнарок (2020)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Це історія про відродження богів у сучасному світі. Головний герой, Магне, переїжджає зі своєю сім'єю у маленьке норвезьке містечко Ейда, де він виявляє надприродні здібності. Його спокійне життя перетворюється на захоплюючу пригоду, коли він дізнається, що є реінкарнацією бога Тора. Він повинен захистити світ від злих гігантів, які хочуть викликати Раґнарок – апокаліпсис, що означає кінець світу.

У цьому захоплюючому серіалі Магне зустрічається з іншими реінкарнаціями скандинавських богів, які допомагають йому в освоєнні його сили. Він також знаходить ворогів серед місцевих жителів, які мають таємний зв'язок з гігантами. Магне має зібрати команду однодумців, щоб разом врятувати світ від загрози, що наближається. Чи зможе він віднайти своє істинне призначення та стати героєм, якого очікує світ?

Фільм "Раґнарок" відрізняється від класичних екранізацій скандинавської міфології, додаючи в сюжет сучасні мотиви та актуальні проблеми суспільства. Він має в середньому 4 з 5 зірок в рейтингах та отримав позитивні відгуки від критиків та глядачів.