UAKinogo.com

Дивовижні історії (2020) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Дивовижні історії (2020)

Дивовижні історії (2020)

Дивитися онлайн Дивовижні історії серіал

Дивитися онлайн «Дивовижні історії» серіал українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.3 (6 268 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися серіал «Дивовижні історії (2020)» онлайн українською мовою

Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Дивовижні історії (2020) є перезавантаженням популярної антології, яку створив Стівен Спілберг у 1980-х роках. Це серіал, який складається з окремих історій, які переносять глядача в світи дива та фантазії за допомогою сучасних режисерів та сценаристів.

Кожна історія має свою атмосферу, жанр та героїв, але всі вони пов’язані з якимось незвичайним або надприродним явищем. Так, у першому епізоді молодий художник Сем попадає в минуле під час грози та зустрічається з своїм дідусем. У другому епізоді старий ремонтник Едді отримує суперсилу після того, як випадково надягає куртку свого онука. У третьому епізоді дитячий письменник Мелліса виявляє, що її казковий світ оживає.

Фільм Amazing Stories / Дивовижні історії (2020) - це захоплюючий та емоційний серіал, який дарує глядачам можливість втекти від реальності та насолодитися магією кіно. У фільмі знялися такі актори, як Дилан О’Браєн, Роберт Форстер, Остин Стовелл та інші.