UAKinogo.com

Ваша честь (2020) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Ваша честь (2020)

Ваша честь (2020)

Дивитися онлайн Ваша честь серіал

Дивитися онлайн «Ваша честь» серіал українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.6 (53 573 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися серіал «Ваша честь (2020)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Ваша честь (2020) - це кримінальний трилер про суддю, який опиняється в складній ситуації, коли його син вчиняє смертельне ДТП. Суддя Майкл Дезіато (Браян Кренстон) вирішує приховати докази та захистити свого сина Адама (Хантер Дунбар) від правосуддя. Але виявляється, що жертва аварії - це син найвпливовішого гангстера Нового Орлеану Джиммі Бакстера (Майкл Сталберг). І тепер суддя Дезіато мусить зіткнутися з наслідками свого рішення, яке загрожує не тільки йому та його сину, але й усьому місту.

Фільм є американською адаптацією ізраїльського серіалу “Квідо”. Сценаристом та продюсером фільму є Пітер Моффат, який також створив британський серіал “Суддя Джон Дид”. Режисерами фільму є Едвард Бергер, Кевін Родней Салліван та Кларк Джонсон. Фільм складається з десяти епізодів, які були показані на телеканалі Showtime у 2020-2021 роках.

Ваша честь (2020) - це фільм, який тримає глядача в напрузі до останньої хвилини. Це фільм, який демонструє, як одна помилка може зруйнувати життя невинних людей. Це фільм, який ставить питання про мораль, правду та справедливість.