UAKinogo.com

Банди Лондона (2020) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Банди Лондона (2020)

Банди Лондона (2020)

Дивитися онлайн Банди Лондона серіал

Дивитися онлайн «Банди Лондона» серіал українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 8.1 (35 458 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися серіал «Банди Лондона (2020)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Банди Лондона - це британський кримінальний серіал, який розповідає про жорстоку війну між міжнародними гангстерськими угрупованнями в столиці Великої Британії. Серіал створений Гаретом Евансом і Меттом Фланнері, відомими за свої екшн-фільми про індонезійське силат. У головних ролях знялися Джо Коул, Сопе Дирису, Мішель Фейрлі та інші.

Сюжет серіалу розгортається навколо загадкового вбивства Фінна Уоллеса, лідера найпотужнішої злочинної сім’ї Лондона. Його син Шон наслідує батька і намагається зберегти контроль над містом, але при цьому розпалює конфлікт з іншими бандами: албанською, курдською, пакистанською та ірландською. У цьому хаосі з’являється Елліот Фінч, таємничий найманець, який працює на Уоллесів, але має свою власну мету.

Банди Лондона - це серіал про брутальну реальність кримінального світу, де немає правил і закону. Це серіал про амбіції, зраду, помсту і справедливість. Це серіал про те, що коштує влада і як вона змінює людей.