UAKinogo.com

Вальхалла: Тор Раґнарок (2019) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Вальхалла: Тор Раґнарок (2019)

Вальхалла: Тор Раґнарок (2019)

Дивитися онлайн Вальхалла: Тор Раґнарок фільм

Дивитися онлайн «Вальхалла: Тор Раґнарок» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.2 (3 426 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Вальхалла: Тор Раґнарок (2019)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Вальхалла: Тор Раґнарок (2019) - розповідає про пригоди двох дітей вікінгів, Рескви і Т’ялфе, які вирушають у небезпечну подорож до Вальхалли, місця, де живуть загиблі воїни. Вони хочуть побачити свого батька, який загинув у битві. По дорозі вони зустрічають богів Тора і Локі, які супроводжують їх і допомагають їм уникати небезпек.

Вальхалла не є просто раєм для воїнів, а й місцем, де вони готуються до останньої битви проти злих сил. Серед цих сил є величезний вовк Фенрір і гіганти з Йотунгейму, які прагнуть знищити світ і спричинити Рагнарок - скандинавський апокаліпсис. Діти доведуть, що вони не просто беззахисні смертні, а сміливі герої, які можуть боротися нарівні з богами.

Фільм є екранізацією скандинавських міфів і коміксу Петера Мадсена “Вальхалла”. Він став першим данським фентезі-фільмом для дорослої аудиторії. В ролях знялися Роланд Меллер, Саломе Гуннарсдоттір, Патриція Шуманн та інші. Режисером фільму став Фенар Ахмад, який також написав сценарій разом з Адамом Огестом.