UAKinogo.com

Кохання під лимонним деревом (2022) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Кохання під лимонним деревом (2022)

Кохання під лимонним деревом (2022)

Дивитися онлайн Кохання під лимонним деревом фільм

Дивитися онлайн «Кохання під лимонним деревом» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.1 (305 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Кохання під лимонним деревом (2022)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Кохання під лимонним деревом (2022) - романтична комедія про Бек, яка мріє стати відомою фотографинею. Вона бере участь у конкурсі фотографій і вирушає на острів Сереніті, де знаходиться чарівна лимонна ферма. Там вона знайомиться з Джошем, господарем ферми, який погоджується дати їй доступ до своїх локацій в обмін на рекламу свого бізнесу.

Бек і Джош починають працювати разом і виявляють, що мають багато спільного. Вони обидва люблять природу, мистецтво і смачну їжу. Вони також почувають сильне взаємне залучення і не можуть встояти один перед одним. Але їхнє кохання не таке просте, як здається. У них є свої секрети, страхи і сумніви, які можуть завадити їх щастю.

Фільм “Кохання під лимонним деревом” - це фільм про те, як знайти свою другу половинку там, де не чекаєш. У головних ролях - Лорен Свікерд та Нейтан Парсонс. Фільм був знятий за сценарієм Лорен Смит та режисурою Джейсона Бурк. Фільм вийшов у 2022 році і належить до жанрів комедії і мелодрами.