UAKinogo.com

Кохання як бестселер (2022) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Кохання як бестселер (2022)

Кохання як бестселер (2022)

Дивитися онлайн Кохання як бестселер фільм

Дивитися онлайн «Кохання як бестселер» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.5 (2 862 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Кохання як бестселер (2022)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Комедія про несподіваний успіх роману англійського письменника Генрі в Мексиці. Генрі написав книгу про любов, але ніхто не зацікавився нею в його рідній країні. Одного разу він отримує лист від мексиканського видавництва, яке повідомляє йому, що його роман став бестселером там. Генрі вирішує полетіти до Мексики, щоб дізнатися, як це сталося.

Виявляється, що його книга була перекладена на іспанську мову Марією - офіціанткою з бару, яка мріє стати письменницею. Але Марія не просто переклала книгу, а додала до неї своїх еротичних фантазій і змінила сюжет. Тепер роман Генрі - це спекотна історія про пристрасть і безтурботність, яка захоплює мексиканських читачів.

Генрі зустрічається з Марією і демонструє своє невдоволення її творчою свободою. Але видавець наполягає на тому, щоб вони продовжили співпрацю і написали другу частину роману разом. Генрі і Марія починають працювати над новою книгою, але також виявляють, що мають почуття один до одного. Чи зможуть вони знайти спільну мову і створити новий бестселер?