UAKinogo.com

Бестселер (2021) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Бестселер (2021)

Бестселер (2021)

Дивитися онлайн Бестселер фільм

Дивитися онлайн «Бестселер» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.2 (4 419 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Бестселер (2021)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Бестселер - це фільм-комедія режисера Ліни Росслер, який є її повнометражним дебютом. Головні ролі у фільмі зіграли Майкл Кейн2 і Обрі Плаза, які втілили образи письменника і видавця. Фільм був прем’єрно показаний на Берлінському кінофестивалі 26 лютого 2021 року і вийшов у світовий прокат 17 вересня 2021 року.

Сюжет фільму розповідає про те, як Люсі Стенбрідж отримала у спадок видавництво від свого батька, який був видатним діячем у цій сфері. Але Люсі не змогла продовжити справу і опинилася на межі банкрутства. У пошуках виходу з кризи вона знаходить старий контракт з популярним у минулому романістом Харрисом Шоу, який повинен видавництву ще одну книгу. Люсі вирішує знайти Шоу і переконати його написати новий бестселер. Але це не так просто, адже Шоу - це грубий, пиятичний і самотній старик, який не має наміру співпрацювати з незнайомкою.

Best Sellers / Бестселер - це фільм про те, як двоє людей з різних світів можуть знайти спільну мову і допомогти один одному. Це фільм про те, як любов до літератури може об’єднати незалежно від віку і статусу. Це фільм про те, як важливо не здаватися і боротися за свою мрію. Це фільм про те, як одна книга може змінити все.