UAKinogo.com

Кохання та морозиво (2022) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Кохання та морозиво (2022)

Кохання та морозиво (2022)

Дивитися онлайн Кохання та морозиво фільм

Дивитися онлайн «Кохання та морозиво» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.1 (5 429 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Кохання та морозиво (2022)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм "Кохання та морозиво" (2022) – це романтична драма, яка розповідає про молоду дівчину Ліну, що відправляється в Італію, щоб дослідити своє минуле та пізнати світ. Вона відкриває старий щоденник своєї матері, який розповідає про її молодість, кохання та пригоди в мальовничому Тоскані. Ліна вирішує розгадати таємниці щоденника та дізнатися, хто її справжній батько.

У процесі дослідження минулого, Ліна зустрічає Рені, харизматичного молодого італійця, який стає її провідником та співмешканцем у пошуках відповідей. Разом вони проходять через перешкоди, відкривають непередбачувані секрети та знаходять спільну мову. Чи зможуть вони розгадати загадку щоденника та відкрити для себе справжнє кохання, або вони просто втратять свої серця італійському морозиву?

"Кохання та морозиво" зачаровує своїм колоритом італійської культури, живописних пейзажів та глибокими емоціями головних героїв. Фільм пропонує глядачам відчути смак щасливих митей та солодкого морозива, які змішуються у симфонії кохання та відкриттів. Ця історія про пригоди, родинні таємниці.