UAKinogo.com

Топ Ґан: Меверік (2022) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Топ Ґан: Меверік (2022)

Топ Ґан: Меверік (2022)

Дивитися онлайн Топ Ґан: Меверік фільм

Дивитися онлайн «Топ Ґан: Меверік» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 8.4 (437 992 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Топ Ґан: Меверік (2022)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

"Топ Ґан: Меверік" (2022) - це довгоочікуване продовження легендарного фільму "Топ Ґан" (1986) з Томом Крузом у головній ролі. За минулі роки пілот Піт "Меверік" Мітчелл продовжив свою кар'єру у Військово-морських силах США, ставши одним з найкращих пілотів. Однак з приходом нового покоління пілотів, які володіють безпілотними літальними апаратами, його позиція починає втрачати свою значущість.

Меверік отримує завдання навчити молодих пілотів, серед яких є Роостер Бредлі, син його колишнього друга і пілота, який загинув у минулому фільмі. Разом вони мають пройти шлях зіткнення поколінь, навчання та взаємопідтримки. Тим часом, Меверік повинен долати власні внутрішні протиріччя, відповідати вимогам керівництва та доводити, що він все ще на висоті.

"Топ Ґан: Меверік" (2022) - це захоплюючий екшн-фільм, який занурює глядача в світ авіації, сучасних технологій та неперевершених аеробатичних трюків. Завдяки видатній режисурі Джозефа Косінскі та блестящому акторському складу, серед яких Том Круз, Майлз Теллер, Дженніфер Коннеллі та інші, фільм неодмінно стане вартим продовженням своєї класичної попередниці.