UAKinogo.com

Проєкт «Адам» (2022) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Проєкт «Адам» (2022)

Проєкт «Адам» (2022)

Дивитися онлайн Проєкт «Адам» фільм

Дивитися онлайн «Проєкт «Адам»» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.7 (205 535 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Проєкт «Адам» (2022)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм “Проєкт «Адам»” є фантастичним бойовиком про подорож у часі та сімейні зв’язки. Головний герой фільму - фізик Райан Рейнольдс, який винайшов машину часу та вирішив використати її для того, щоб зустрітися зі своїм молодшим собою та врятувати свого загиблого батька. Однак, його плани порушуються, коли виявляється, що хтось інший також має доступ до машини часу та намагається змінити історію за своїми інтересами.

Фільм “Проєкт «Адам»” обіцяє бути захоплюючим та динамічним пригодницьким фільмом, який поєднує елементи наукової фантастики, екшену та комедії. Фільм також має сильний акторський склад, до якого входять Райан Рейнольдс, Дженніфер Гарнер, Зої Салдана, Марк Руффало та інші. Фільм режисерував Шон Леві, який відомий за своїми роботами “Ніч у музеї”, “Реальна сталь” та “Безглуздий день”.

Фільм “Проєкт «Адам»” є фільмом про значення сім’ї, дружби та любові у житті людини. Фільм також ставить перед глядачем питання про вплив наших рішень на наше майбутнє та про можливості та наслідки подорожей у часі. Фільм змусить глядача сміятися, плакати та триматися за подих від захопливих сцен переслідування та боротьби.