UAKinogo.com

Дорога до НБА (2022) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Дорога до НБА (2022)

Дорога до НБА (2022)

Дивитися онлайн Дорога до НБА фільм

Дивитися онлайн «Дорога до НБА» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.3 (123 440 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Дорога до НБА (2022)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Дорога до НБА (2022) - розповідає про Джека Коулмана, колишнього агента НБА, який втратив свою репутацію і клієнтів через свої помилки і нечесність. Він вирішує зробити останню спробу повернутися в гру і знаходить невідомого баскетболіста з Іспанії, який має потенціал стати зіркою. Джек вирушає в Європу, щоб переконати хлопця підписати контракт з ним і привезти його в Америку.

Але все не так просто, як здається. Джек стикається з конкуренцією від інших агентів, які також хочуть отримати право представляти талановитого гравця. Крім того, він доводиться боротися з власними демонами, які не дають йому спокою. Джек мусить довести собі і світу, що він змінився і готовий до нових викликів.

Фільм є комедійною драмою про баскетбол, справжню дружбу і другий шанс. У головних ролях знялися Адам Сендлер, Квин Латифа і Роберто Беніньї. Фільм також має камео виступи відомих баскетболістів НБА, таких як Леброн Джеймс, Кевін Дюрант і Стефен Каррі.