UAKinogo.com

Рідна команда (2022) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Рідна команда (2022)

Рідна команда (2022)

Дивитися онлайн Рідна команда фільм

Дивитися онлайн «Рідна команда» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.0 (18 955 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Рідна команда (2022)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

"Рідна команда" (2022) - це весела та зворушлива історія про колишнього тренера з американського футболу, Шона Пейтона, який після того, як його відсторонили від роботи в НФЛ через скандал, вирішує повернутися до своїх коренів та стати тренером юнацької команди. Він розуміє, що єдине, що може допомогти йому повернути свою репутацію та відновити зв'язок зі своєю сім'єю, - це присвятити себе навчанню молодих спортсменів та допомогти їм досягти успіху.

У процесі роботи з командою молодих надій, Шон відкриває для себе нове бачення спорту та життя. Він навчається бути справжнім наставником, допомагаючи своїм учням не тільки на полі, але й у житті, допомагаючи їм розвиватися та ставати кращими. На шляху до перемоги вони разом долають численні випробування, а Шон знову відчуває радість від співпраці з командою та роботи з молоддю.

"Рідна команда" - це надихаючий фільм про те, як важливо не здаватися перед труднощами та навчатися бачити можливості в найскладніших ситуаціях. Зі своїм теплим гумором, динамічним сюжетом та проникливими моментами, він змушує глядачів вірити у себе та шукати можливості для особистого та професійного зростання.