UAKinogo.com

Проєкт «Сила» (2020) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Проєкт «Сила» (2020)

Проєкт «Сила» (2020)

Дивитися онлайн Проєкт «Сила» фільм

Дивитися онлайн «Проєкт «Сила»» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.0 (90 398 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Проєкт «Сила» (2020)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

У Новому Орлеані з’являється новий наркотик, який надає людині надприродні здібності на п’ять хвилин. Але є один нюанс: ви не знаєте, яку саме силу отримаєте. Може вас чекає невразливість, невидимість або польот. А може ви просто вибухнете. Цей наркотик стає об’єктом полювання для злочинців, поліцейських і таємних організацій.

Арт - колишній солдат, який шукає свою дочку, яку викрали торговці наркотиками. Френк - поліцейський, який хоче очистити місто від зла. Робін - підліток-дилер, який мріє про краще життя. Їхні долі перетинаються, коли вони дізнаються про таємний план створити армію суперсолдатів за допомогою наркотика.

«Проєкт «Сила» - це захоплюючий і ефектний фантастичний бойовик про людей, які ризикують своїм життям заради справедливості і родини. Режисери Генрі Джуст і Еріель Шульман створили фільм, який поєднує елементи трилера, драми і комедії. У головних ролях - Джеймі Фокс, Джозеф Гордон-Левітт і Домінік Фішбек.