UAKinogo.com

Меверік (1994) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Меверік (1994)

Меверік (1994)

Дивитися онлайн Меверік фільм

Дивитися онлайн «Меверік» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.0 (112 921 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Меверік (1994)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Maverick / Меверік (1994) - це захоплюючий фільм, що переносить глядача у дикий захід, де править закон пістолета та карти. Головний герой - Брет Меверік (Мел Гібсон), професійний гравець у покер, який мріє взяти участь у великому турнірі, де ставка - півмільйона доларів. Але для цього йому потрібно зібрати 25 тисяч доларів, яких в нього не вистачає. Він вирушає у подорож по містах і селищах, де виграє гроші, збирає борги та потрапляє у різні пригоди.

На своєму шляху він зустрічає чарівну шахрайку Аннабель Брансфорд (Джоді Фостер), яка також хоче потрапити на турнір, та легендарного шерифа Зейна Купера (Джеймс Гарнер), який стежить за порядком. Вони об’єднують свої сили, щоб допомогти один одному у складних ситуаціях. Але вони також конкурують між собою, бо кожен хоче стати переможцем у покер. Вони переживають багато незабутніх моментів, пов’язаних з гумором, романтикою та екшеном.

Але не все так просто, як здається. На турнірі вони стикаються з небезпечним супротивником - Комодором Дювалем (Джеймс Кобурн), який організував гру на своєму пароплаві. Дювал - хитрий і безжальний гравець, який має свої плани щодо грошей та Меверика. Він не збирається дотримуватися правил, а готовий зробити все, щоб виграти. Меверику доведеться проявити всю свою сміливість та розум, щоб перемогти Дювала та довести, що він - найкращий.