UAKinogo.com

Спайдергед (2022) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Спайдергед (2022)

Спайдергед (2022)

Дивитися онлайн Спайдергед фільм

Дивитися онлайн «Спайдергед» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.4 (58 224 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Спайдергед (2022)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Спайдергед (2022) - це фантастичний фільм про експерименти з людською свідомістю. Головний герой - Коул, який є засудженим за вбивство. Він добровільно бере участь у проекті Спайдергед, який проводиться у таємній лабораторії. Він має носити спеціальний пристрій на голові, який дозволяє маніпулювати його емоціями та спогадами.

Коул стає об’єктом дослідження доктора Муррея, який хоче вивчити вплив різних хімічних речовин на людське поведінка. Він вводить Коулу різні препарати, які змушують його переживати любов, страх, гнів та інші почуття. Він також створює для нього віртуальну реальність, де він може зустрітися з іншими учасниками експерименту.

Spiderhead / Спайдергед (2022) - це фільм про мораль, свободу та ідентичність. Це фільм про те, як людина може змінитися під впливом зовнішніх факторів та як важко визначити свою сутність. Це фільм, який захоплює своїм сюжетом, ефектами та акторською грою. Це фільм, який показує, що фантастика - це не просто жанр, а спосіб дослідження людської природи.