UAKinogo.com

Яким буде майбутнє? (2022) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Яким буде майбутнє? (2022)

Яким буде майбутнє? (2022)

Дивитися онлайн Яким буде майбутнє? серіал

Дивитися онлайн «Яким буде майбутнє?» серіал українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.4 (458 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися серіал «Яким буде майбутнє? (2022)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

«Яким буде майбутнє?» (2022) - це документальний серіал, який досліджує новітні технології, які змінять наше життя в найближчому майбутньому. Фільм є спільним проектом Netflix і Vox Media Studios.

Головні герої фільму - це експерти з різних галузей науки, мистецтва, бізнесу та культури, які розповідають про свої прогнози та бачення майбутнього. Вони це Джерні Смоллетт-Белл, Роуз Евелет, Вільям Хайам, Тім Мофан, Біг Бой, Джанніна Миледі Гібеллі та інші. Вони розкривають революційні можливості доповненої реальності, пристроїв, що носять, штучного інтелекту та інших інновацій.

Фільм знятий у форматі серіалу для стримингового сервісу Netflix. Режисерами фільму стали Джейсон Карбон, Джейсон Сарлан та інші. У фільмі також знялися Аноше Ансари, Анджела Луна, Джей Ли та інші. Фільм є цікавим і пізнавальним поглядом на те, як технології впливають на наш світ та нас самих.