UAKinogo.com

Вулиця страху. Частина друга: 1978 (2021) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Вулиця страху. Частина друга: 1978 (2021)

Вулиця страху. Частина друга: 1978 (2021)

Дивитися онлайн Вулиця страху. Частина друга: 1978 фільм

Дивитися онлайн «Вулиця страху. Частина друга: 1978» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.7 (64 796 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Вулиця страху. Частина друга: 1978 (2021)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Продовження серії фільмів, заснованих на популярних книгах Р.Л. Стайна. Фільм зміщує глядачів у минуле, до року 1978, де відбувається страшна історія в літньому таборі «Нічник». Він знаходиться поряд з проклятим містечком Шейдисайд, яке вже довгі роки страждає від серійних вбивств та жахіттів. Головні героїні, сестри Сінді та Зіггі, намагаються вижити в цьому кошмарі, але чи вдасться їм розкрити таємницю прокляття Шейдисайду?

Фільм "Вулиця страху. Частина друга: 1978" занурює глядачів у ностальгічну атмосферу семидесятих, з музикою того часу та стилем життя. Він поєднує елементи жахів, містики та детективу, розкриваючи приголомшливі таємниці, що сплітають долі персонажів у різні роки. Ви будете свідками страшних подій та жахіттів, що відбуваються на фоні літнього табору, де молодь повинна боротися за своє життя та розгадати таємницю зловісного прокляття.