UAKinogo.com

Вулиця страху. Частина третя: 1666 (2021) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Вулиця страху. Частина третя: 1666 (2021)

Вулиця страху. Частина третя: 1666 (2021)

Дивитися онлайн Вулиця страху. Частина третя: 1666 фільм

Дивитися онлайн «Вулиця страху. Частина третя: 1666» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.6 (53 841 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Вулиця страху. Частина третя: 1666 (2021)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Дія фільму переносить нас у 1666 рік, коли почалося прокляття Шейдісайда. Ми бачимо історію Сари Файр, молодої дівчини, яка закохалася у свою подругу Ганну. Їхнє кохання стало причиною підозр та звинувачень у чаклунстві від місцевих жителів. Сара Файр стає жертвою безжальної полювання на відьом, яке призводить до її смерті та прокляття майбутніх поколінь.

У сучасності Діна, яка виявилася потомком Сари Файр, намагається зупинити прокляття раз і назавжди. Вона знаходить спосіб повернутися у минуле та змінити хід подій. Але вона також розкриває шокуючу правду про те, хто насправді стоїть за прокляттям та чому воно триває так довго.

Fear Street Part Three: 1666 / Вулиця страху. Частина третя: 1666 - це фінальний фільм із трилогії, яка заснована на однойменній серії книг Роберта Лоренса Стайна. Фільм є поєднанням жанрів хоррору, детективу та трилеру. Фільм також має багато посилань на історичні події та легенди про відьом.