UAKinogo.com

Після падіння (2021) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Після падіння (2021)

Після падіння (2021)

Дивитися онлайн Після падіння фільм

Дивитися онлайн «Після падіння» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 4.7 (15 224 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Після падіння (2021)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Після падіння. Теса і Хардін продовжують свою бурхливу і пристрасну історію кохання, яка поставила їх перед важким вибором. Чи зможуть вони зберегти свої почуття, коли їх життя перевертається з ніг на голову? Чи зможуть вони довіряти один одному, коли таємниці і брехня випливають на поверхню? Чи зможуть вони протистояти спокусам і спробам розлучити їх?

Третя частина екранізації всесвітнього бестселера Анни Тодд показує нові виклики і небезпеки для головних героїв. Теса доводиться зустрітися з батьком, якого не бачила з дитинства, а Хардін стикається з минулим, яке не дає йому спокою. Крім того, до їхнього кола друзів приєднуються нові обличчя, які можуть підірвати їхню відносину.

Фільм "Після падіння" - це захоплююча драма про складність і красу першого кохання, про те, як важливо боротися за своє щастя і не здаватися перед перешкодами. Фільм наповнений емоціями, романтикою і еротикою, яка не залишить байдужим жодного глядача.