UAKinogo.com

Після. Довго і щасливо (2022) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Після. Довго і щасливо (2022)

Після. Довго і щасливо (2022)

Дивитися онлайн Після. Довго і щасливо фільм

Дивитися онлайн «Після. Довго і щасливо» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 4.6 (9 195 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Після. Довго і щасливо (2022)» онлайн українською мовою

Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Драматична мелодрама, яка є четвертою і останньою частиною популярної серії фільмів, заснованих на однойменних романах Анни Тодд. Фільм розповідає про складну і пристрасну любовну історію між Тесою Янг і Хардіном Скоттом, які зустрілися в коледжі і пережили багато випробувань на своєму шляху.

У фінальному фільмі героям доведеться стикнутися з найбільшим викликом у своїх стосунках, коли вони дізнаються шокуючу правду про своїх сім’ях, яка може зруйнувати все, що вони будували разом. Теса і Хардін змушені прийняти рішення, яке визначить їхнє майбутнє: чи зможуть вони пробачити один одному і зберегти свою любов, чи розлучаться назавжди?

Фільм «Після. Довго і щасливо» був знятий американським режисером Кастіллем Лендоном за сценарієм Шерон Сакс і Анни Тодд. У головних ролях знялися Хіро Файнс-Тіффін і Джозефіна Ленгфорд, які повторили свої образи Теси і Хардина з попередніх фільмів. До акторського складу також увійшли Луїза Ломбард, Кіана Мадейра, Роб Естес та інші.