UAKinogo.com

Після сварки (2020) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Після сварки (2020)

Після сварки (2020)

Дивитися онлайн Після сварки фільм

Дивитися онлайн «Після сварки» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.0 (32 547 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Після сварки (2020)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

"Після сварки" (2020) - це романтична драма, яка розповідає історію кохання між молодими людьми, Тессою Янг (Джозефіна Ленгфорд) та Хардіном Скоттом (Геро Фіннес-Тіффін). Це продовження фільму "Після" (2019), в якому герої пережили ряд труднощів та випробувань на шляху до щастя. У другій частині історії Тесса та Хардін намагаються відновити свої стосунки, проте їхнє кохання випробовується більшою кількістю викликів та непорозумінь.

Тесса починає працювати на видавництві, де зустрічається з новим колегою, який проявляє до неї зацікавленість. Хардін, з свого боку, бореться зі своїми внутрішніми демонами та намагається зробити все можливе, щоб зберегти свою любов до Тесси. Проте їхніми стосунками керують ревнощі, недовіра та страх перед втратою одне одного, що може призвести до непоправного розриву.

Режисерка Роджер Камбл та сценаристка Анна Тодд продовжують розповідати захоплюючу історію кохання, що випробовує межі довіри та відданості. Головні актори Джозефіна Ленгфорд та Геро Фіннес-Тіффін відтворюють емоційні відтінки своїх персонажів, створюючи реалістичні та переконливі образи.