UAKinogo.com

Звитяжниці / Зухвалість (2021) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Звитяжниці / Зухвалість (2021)

Звитяжниці / Зухвалість (2021)

Дивитися онлайн Звитяжниці / Зухвалість фільм

Дивитися онлайн «Звитяжниці / Зухвалість» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.7 (25 987 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Звитяжниці / Зухвалість (2021)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Звитяжниці - це комедійна драма 2021 року, режисером і однією з головних акторок якої є Емі Полер. Фільм заснований на однойменному романі Дженніфер Метьюз, який розповідає про підлітківський протест проти сексизму в американській школі.

Головна героїня - Вівіан, сором’язлива шестнадцятирічна дівчина, яка не любить вступати в конфлікти і прагне просто закінчити школу. Але коли вона знайомиться з новенькою Люсі, яка стає жертвою наруги від популярного хлопця Мітчелла, Вівіан вирішує діяти. Надихнута революційним минулим своєї матері, вона створює анонімний журнал “Звитяжниці”, у якому закликає дівчат до боротьби за свої права.

Фільм “Звитяжниці” вийшов на платформі Netflix 3 березня 2021 року і отримав хороші відгуки від критиків і глядачів. Фільм хвалили за гумор, емоційність і актуальну тематику. Фільм також порушує питання про расизм, гомофобію і тиск соцмереж.