UAKinogo.com

Як я зустріла вашого батька (2022) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Як я зустріла вашого батька (2022)

Як я зустріла вашого батька (2022)

Дивитися онлайн Як я зустріла вашого батька серіал

Дивитися онлайн «Як я зустріла вашого батька» серіал українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.5 (17 526 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися серіал «Як я зустріла вашого батька (2022)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Серіал «Як я зустріла вашого батька» (2022) розповідає про Софі, яка у майбутньому розповідає своєму синові, як вона зустріла його батька. Історія починається у 2022 році, коли Софі разом із компанією близьких друзів живе у сучасному Нью-Йорку і там же сподівається знайти любов всього свого життя. Серіал є спін-офом серiалу «Як я познайомився з вашою мамою».

Серіал знятий за сценарієм і режисурою Памели Фрайман, Моренiке Джоела Еванс, Фiла Льюiса та інших. У головнiй ролi знялася Хiларi Дафф, а також Крiс Лоуелл, Франсiа Рейса, Сурадж Шарма та іншi. Серiал вийшов на платформi Hulu 18 сiчня 2022 року.

Серiал отримав позитивний вiдгук критикiв i глядачiв. Деяким сподобалася легка та весела тема серiалу, гра акторiв i сюжетнi повороти. Iншим здавалася цiкавою драматична сторона серiалу, яка розкриває персонажа Софi i її вiдносини з батьком. Фрайман зазначила, що хотiла створити серiал про пошуки любовi в Нью-Йорку.