UAKinogo.com

Напівлихий: Байстрюк самого диявола (2022) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Напівлихий: Байстрюк самого диявола (2022)

Напівлихий: Байстрюк самого диявола (2022)

Дивитися онлайн Напівлихий: Байстрюк самого диявола серіал

Дивитися онлайн «Напівлихий: Байстрюк самого диявола» серіал українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.5 (10 640 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися серіал «Напівлихий: Байстрюк самого диявола (2022)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Напівлихий: Байстрюк самого диявола - це фентезійний серіал 2022 року, який є екранізацією однойменної книжкової серії Саллі Грін. Серіал розповідає про життя Натана Бірна, сина чорного чаклуна та білої відьми, який опиняється у центрі війни між двома магічними кланами.

Натан (Джей Лікурго) - шестнадцятирічний хлопець, який живе у Великобританії наших днів. Він не знає свого батька Маркуса Еджа (Пол Редді), який був найжорстокішим і найпотужнішим чаклуном з клану чорних чаклунів. Маркус вбивав багатьох білих відьом і зник без сліду. Натан виховувався своєю матір’ю Лорел (Надя Паркес), яка належала до клану білих відьом і намагалася захистити свого сина від переслідувань. Але коли Лорел загинула, Натан потрапив під контроль Ради білих відьом, яка не довіряла йому і обмежувала його свободу.

Натан мріє про те, щоб знайти свого батька і довідатися правду про своє походження. Він також закоханий у свою подругу Еннелайз (Ізобель Джеспер Джонс), яка є бастардом - дитиною двох білих відьом. Але коли Рада забороняє Натану бачитися з нею, він вирішує протистояти їм і втекти. По дорозі він зустрічає нових друзів і ворогів, а також розкриває свої магічні здатності. Але чи зможе він уникнути свого доленосного пророцтва - убити свого батька?