UAKinogo.com

Година диявола (2019) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Година диявола (2019)

Година диявола (2019)

Дивитися онлайн Година диявола фільм

Дивитися онлайн «Година диявола» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.0 (7 113 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Година диявола (2019)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Година диявола - це страшний та напружений фільм про двох друзів, Макса та Дрю, які створили популярний інтернет-шоу, де проводять вигнання злих духів. Вони роблять це з метою заробітку та слави, адже всі їх ритуали - не більше ніж упорядкована фальшивка. Однак, під час одного з епізодів живого виконання, їм доводиться стикнутися з справжнім демоном, що оволодіває однією з учасниць шоу - Лейн.

.

Фільм піднімає актуальні питання про правдивість інформації в інтернеті та про те, як люди готові йти на все задля успіху. Він показує, як головні герої борються не лише з демоном, але й зі своїми страхами та сумнівами. Режисер Деміан Ромейро зміг створити напружений та емоційний фільм, який тримає в напрузі до самого кінця.

"Година диявола" - це хоррор-трилер, який занурює глядачів у світ страху, віри та обману. Завдяки харизматичним акторам, які відтворюють багатошарові персонажі, фільм виграє серця любителів жанру. Для тих, хто шукає захоплюючий та напружений сюжет, "Година диявола" є прекрасним вибором, що змусить задуматися про свої страхи та віру в невідоме.