UAKinogo.com

Хребет диявола (2021) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Хребет диявола (2021)

Хребет диявола (2021)

Дивитися онлайн Хребет диявола фільм

Дивитися онлайн «Хребет диявола» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 4.3 (4 687 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Хребет диявола (2021)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Містичний трилер, який розповідає про групу дослідників, які відправляються на дослідження в глибини загадкового гірського масиву, відомого як Хребет диявола. Вони хочуть з'ясувати причини містичних подій і зникнення місцевих мешканців, які стали легендами. Проводник групи, Вілл, відчайдушно намагається відкрити правду про свою зниклу сім'ю, яка зникла в цьому місці безслідно.

По мірі проникнення в глибини Хребта диявола, дослідники зіштовхуються зі зловісними таємницями, які ховає місцевість. Вони виявляють, що відома легенда про диявола, який оберігає ці землі, може бути більшою правдою, ніж вони могли собі уявити. Відчайдушно намагаючись вижити, вони починають змагатися зі своїми страхами і демонами, намагаючись врятувати одне одного від небезпек, які настигають їх на кожному кроці.

"Хребет диявола" - це фільм, який занурює глядачів у світ таємниць, страхів та випробувань. Чи зможуть герої дізнатися правду про Хребет диявола або ж їхні страхи та зіткнення з надприродним знищать їхню віру в себе і один одного? Дивіться фільм, щоб дізнатися, якою буде доля героїв у світі, де межа між реальністю і кошмарами зникає.