UAKinogo.com

Шанхайський перевізник (2017) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Шанхайський перевізник (2017)

Шанхайський перевізник (2017)

Дивитися онлайн Шанхайський перевізник фільм

Дивитися онлайн «Шанхайський перевізник» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 4.7 (5 550 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Шанхайський перевізник (2017)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

S.M.A.R.T. Chase / Шанхайський перевізник (2017) - це бойовик про колишнього агента спецслужб, який працює в Шанхаї охоронцем цінних вантажів. Фільм розповідає про його небезпечне завдання - доставити давню китайську картину до аукціону.

Денні Стрейтон - головний герой фільму, який має свою команду професіоналів. Вони спеціалізуються на транспортуванні дорогих предметів мистецтва і антикваріату. Денні отримує замовлення від багатого клієнта - перевезти картину “Ван Гога з Китаю” до аукціонного дому. Але в день доставки все йде не за планом. Картина виявляється підробкою, а справжня зникає. Денні і його команда опиняються під підозрою у крадіжці і стають мішенями для найманих вбивць.

Денні повинен розкрити таємницю зникнення картини і довести свою невинуватість. Він дізнається, що за цим стоїть могутня злочинна організація, яка хоче заволодіти раритетом. Денні також усвідомлює, що в цьому ділі задіяна його колишня кохана - Маша, яка працює куратором аукціону. Денні має врятувати не тільки картину, але і своє життя і життя Маші.