UAKinogo.com

Перевізник 2 (2005) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Перевізник 2 (2005)

Перевізник 2 (2005)

Дивитися онлайн Перевізник 2 фільм

Дивитися онлайн «Перевізник 2» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.3 (204 437 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Перевізник 2 (2005)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Перевізник 2 - це французько-американський фільм боєвик і трилер, який розповідає про нові пригоди професійного водія і колишнього спецагента Френка Мартіна. Фільм знятий режисером Луї Летер’є за сценарієм Люка Бессона і Роберта Марка Кеймена. Фільм є продовженням фільму “Перевізник” 2002 року. Фільм вийшов у прокат у 2005 році.

Головний герой фільму - Френк Мартін (Джейсон Стетхем), який переїхав до Маямі і працює шофером у багатої сім’ї Біллінгс. Він дружить з маленьким сином свого роботодавця Джеком (Хантер Клері) і везе його до школи. Але одного дня Джека похищають найманці на чолі з Лолою (Кейт Наута), яка використовує свої сексуальні чари, щоб заманити Френка в пастку. Похитники вимагають величезний викуп і погрожують убити Джека, якщо Френк не виконає їхнє завдання.

Перевізник 2 - це фільм про швидкість, майстерність, лояльність і справедливість. Фільм показує захоплюючі переслідування, бої, стрілянини і вибухи. Фільм також має зоряний акторський склад, до якого входять Алессандро Гассман, Ембер Валлетта, Меттью Модайн і Франсуа Берлеан. Фільм отримав позитивні відгуки від критиків і глядачів, але не зумів перевершити успіх першої частини.