UAKinogo.com

Перевізник (2002) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Перевізник (2002)

Перевізник (2002)

Дивитися онлайн Перевізник фільм

Дивитися онлайн «Перевізник» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.8 (305 136 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Перевізник (2002)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

"Перевізник" - це енергійний бойовик, де в головній ролі Франк Мартін, професійний водій, що спеціалізується на доставці найрізноманітніших вантажів без питань. Завжди дотримуючись своїх залізних правил, він знайде свій спокійний життєвий шлях порушеним, коли на одному з його завдань з'являється таємничий пакет.

Коли Франк відхиляється від своїх правил та відкриває пакет, він виявляє Кіо - жінку, яка була змушена зайнятися роботою, з якої вона не може втекти. Мартін, що є професіоналом, опиняється на шляху, повному небезпеки та пригод, куди ведуть змішані емоції та відповідальність.

"Перевізник" - це високооктановий бойовик з багатою смугастою дією та динамічною режисура, який підкреслює неперевершені навички водіння Франка та його вміння адаптуватися до будь-якої ситуації. Цей фільм гарантовано залишить вас на краю крісла від початку до кінця.