UAKinogo.com

Перевізник. Спадщина (2015) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Перевізник. Спадщина (2015)

Перевізник. Спадщина (2015)

Дивитися онлайн Перевізник. Спадщина фільм

Дивитися онлайн «Перевізник. Спадщина» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.2 (42 591 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Перевізник. Спадщина (2015)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Перевізник: Спадщина - це французько-китайський фільм боєвик і трилер, який розповідає про нового героя у всесвіті “Перевізника”. Фільм знятий режисером Камілем Деламарром за сценарієм Люка Бессона і Адама Купера. Фільм є приквелом і перезапуском серії “Перевізник”. Фільм вийшов у прокат у 2015 році.

Головний герой фільму - Френк Мартін-молодший (Ед Скрейн), син легендарного водія і колишнього спецагента Френка Мартіна-старшого (Рей Стівенсон). Він працює перевізником у Ніцці і виконує замовлення без зайвих питань. Але його життя змінюється, коли він зустрічається з Анною (Лоан Шабаноль), красивою і хитрою лідеркою групи колишніх проституток. Вона шантажує Френка і змушує його допомогти їй помститися російському мафіозі Карасову (Радивойе Буквич), який тримав їх у рабстві.

Перевізник: Спадщина - це фільм про швидкість, майстерність, сексуальність і справедливість. Фільм показує захоплюючі переслідування, бої, стрілянини і вибухи. Фільм також має зоряний акторський склад, до якого входять Габріелла Райт, Татьяна Пайкович і Венься Ю. Фільм отримав негативні відгуки від критиків і глядачів, але не зумів повторити успіх попередніх частин.