UAKinogo.com

Ангели Чарлі (2019) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Ангели Чарлі (2019)

Ангели Чарлі (2019)

Дивитися онлайн Ангели Чарлі фільм

Дивитися онлайн «Ангели Чарлі» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 4.9 (74 350 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Ангели Чарлі (2019)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Ангели Чарлі - це фільм комедійного боєвика, який є продовженням однойменного телесеріалу і третім фільмом медіафраншизи “Ангели Чарлі”. Режисером і сценаристом фільму є Елізабет Бенкс, яка також грає одну з ролей Бослі - керівників Ангелів Чарлі.

Фільм розповідає про те, як приватне детективне агентство Таунсенд, очолюване таємничим Чарлі, відкриває свої філіали по всьому світу, і тепер в різних куточках земної кулі команди суперпрофесійних Ангелів під началом Бослі забезпечують спокій і безпеку своїм клієнтам. Одна з таких команд складається з Сабіни (Крістен Стюарт) - непередбачуваної і харизматичної шпигунки, Джейн (Елла Балінска) - колишньої агентки MI6 і експерта з бойових мистецтв, і Елени (Наомі Скотт) - молодої системної інженерки, яка стає свідком небезпечної технології. Разом вони повинні зупинити зловмисника, який прагне використати пристрій “Каллісто” для вбивства людей.

Фільм є не тільки захоплюючим і динамічним, але й гумористичним і емоційним. Він висвітлює теми дружби, сестринства, спритності і сили. Він також демонструє гру акторок, які створюють живий образ Ангелів Чарлі. Патрік Стюарт і Елізабет Бенкс створюють авторитетний образ Бослі. Сем Клафлін і Ной Сентинео створюють харизматичний образ Александра Брока і Ленгстона. Фільм є оригінальним і захоплюючим твором, який не залишить байдужим жодного любителя комедійних боєвиков.