UAKinogo.com

Ода до радості (2019) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Ода до радості (2019)

Ода до радості (2019)

Дивитися онлайн Ода до радості фільм

Дивитися онлайн «Ода до радості» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.4 (6 110 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Ода до радості (2019)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм “Ода радості” - це романтична комедія про Чарлі, який має незвичайну проблему: він падає в обморок від радості. Це симптом нарколепсії, який робить його життя складним і непередбачуваним. Чарлі намагається уникати сильних емоцій, але все змінюється, коли він зустрічає Франческу - дівчину своєї мрії.

Франческа - це життєрадісна і енергійна журналістка, яка полонила серце Чарлі. Вона не знає про його хворобу і думає, що він просто сором’язливий і незграбний. Чарлі хоче бути з нею, але боїться втратити контроль над своїм тілом. Він вирішує позбутися своїх почуттів і починає зустрічатися з Бетті - сестрою свого друга Купера. Бетті - це протилежність Франчесці: вона сумна, скучна і нудна.

Але чи може Чарлі забути про свою справжню любов? Чи доведеться йому прийняти свою хворобу і ризикувати ради щастя? Фільм “Ода радості” - це весела і тепла історія про те, як людина бореться з власними обмеженнями і шукає свою оду до радості.