UAKinogo.com

Янголи Чарлі / Ангели Чарлі (2000) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Янголи Чарлі / Ангели Чарлі (2000)

Янголи Чарлі / Ангели Чарлі (2000)

Дивитися онлайн Янголи Чарлі / Ангели Чарлі фільм

Дивитися онлайн «Янголи Чарлі / Ангели Чарлі» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.6 (188 332 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Янголи Чарлі / Ангели Чарлі (2000)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Якщо ви любите захоплюючі пригоди, гумор і красивих жінок, то фільм “Янголи Чарлі” для вас. Це екранізація популярного телесеріалу 70-х років про трьох дівчат-детективів, які працюють на таємничого боса Чарлі. Вони - Наталі, Ділан і Алекс - володіють різними навичками і талантами, але разом становлять непереможну команду.

У цьому фільмі їм доведеться зіткнутися з небезпечним злодієм Еріком Ноксом, який викрав програмне забезпечення для голосового розпізнавання. Він планує використати його для взлому системи безпеки компанії Redstar, що виробляє супутники. Янголи Чарлі повинні не тільки зупинити Еріка, але й розкрити його зв’язок з колишнім партнером Чарлі - Роджером Корвіном, який зник безвісти.

Фільм “Янголи Чарлі” - це справжнє свято для очей і вух. Ви побачите багато ефектних трюків, перестрілок, переслідувань і боїв. Ви почуєте чудовий саундтрек, який включає хіти від Destiny’s Child, Aerosmith, The Prodigy і інших. Ви насолодитесь грою талановитих акторів, таких як Камерон Діаз, Дрю Беррімор, Люсі Лью, Білл Мюррей, Сем Рокуелл і Кріспін Гловер. Фільм “Янголи Чарлі” - це розвага на всі смаки!