UAKinogo.com

Прибульці в Америці (2001) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Прибульці в Америці (2001)

Прибульці в Америці (2001)

Дивитися онлайн Прибульці в Америці фільм

Дивитися онлайн «Прибульці в Америці» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.7 (19 428 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Прибульці в Америці (2001)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм “Прибульці в Америці” - це комедія про двох лицарів з середньовічної Франції, які потрапляють у сучасний Чикаго. Вони - граф Тібо де Монтферран і його слуга Андре. Вони намагалися врятувати наречену Тібо від злого чаклуна, але випадково активували чарівний амулет, який переніс їх у майбутнє.

У Чикаго вони зустрічають родичку Тібо - Джулію Мелфой, яка є музейним куратором. Вона допомагає їм адаптуватися до нового світу, але також стикається з багатьма проблемами через їхню незнайомість з сучасною цивілізацією. Вони руйнують машини, палять будинки, влаштовують дуель і наводять хаос у місті.

Фільм “Прибульці в Америці” - це весела і безтурботна розвага для всієї родини. Ви посмієтеся від серця від пригод і нещасних випадків головних героїв. Ви побачите чудову хемію між акторами, особливо Жаном Рено і Крістіаном Клав’є, які грають Тібо і Андре. Ви насолодитесь красивими декораціями і костюмами, які створив талановитий режисер Жан-Марі Пуаре. Фільм “Прибульці в Америці” - це гарний спосіб провести час з гумором і фантазією!