UAKinogo.com

Прибульці 2. Коридор часу (1998) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Прибульці 2. Коридор часу (1998)

Прибульці 2. Коридор часу (1998)

Дивитися онлайн Прибульці 2. Коридор часу фільм

Дивитися онлайн «Прибульці 2. Коридор часу» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.1 (12 314 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Прибульці 2. Коридор часу (1998)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Прибульці 2. Коридор часу - це французька комедія-фантастика, продовження фільму Прибульці, який вийшов п’ять років раніше. Сюжет фільму починається з того моменту, де закінчився перший фільм. Граф Годфруа де Монмірайль повертається в свою епоху разом зі своїм оруженосцем Жакуйє ла Фріпуйє, але виявляється, що Жакуйє обмінявся місцями зі своїм нащадком Жак-Анрі Жаккаром. Тепер граф повинен знову вирушити в майбутнє, щоб повернути Жакуйє і скарби герцога де Пуйї, які він украв. Але це не так просто, адже коридори часу не закриваються і загрожують життю герцога і всього світу.

Фільм режисера Жан-Марі Пуаре і сценариста Крістіана Клав’є був другим за касовими зборами французьким фільмом у Франції в 1998 році. У фільмі знову грають Крістіан Клав’є, Жан Рено, Мюр’єль Робен і Марі-Анн Шазель у головних ролях. Фільм має багато смішних ситуацій і дотепних реплік, які стали популярними серед глядачів. Фільм також показує контраст між середньовічною і сучасною культурою, а також моральними цінностями і поглядами на життя.

Фільм отримав змішані відгуки від критиків і глядачів. Деяким сподобався гумор і акторська гра, а деяким здався фільм надто неправдоподібним і повторюваним. Фільм також мав деякі помилки у сюжеті і історичних деталях. У 2016 році вийшов третій фільм серії - Прибульці: Революція.