UAKinogo.com

Прибульці (1993) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Прибульці (1993)

Прибульці (1993)

Дивитися онлайн Прибульці фільм

Дивитися онлайн «Прибульці» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.0 (35 494 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Прибульці (1993)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Розповідь "Прибульці" розкривається у 12 столітті, виокремлюючи глядача у середньовічну Францію. Шляхетний лицар Годефруа де Папансьо помиляється в часі, щоб врятувати своє відомство від смертельної пастки. Помилковий заклинання переносить його разом із клоуном Жакуем де Мольє ще на 900 років вперед, у наше сучасне середовище.

Шоковані та розгублені середньовічні персонажі торкаються теми зіткнення культур, борючись з незрозумілими реаліями сучасного світу. Скандальний гумор та проникливе зображення історичного затінку надають цій комедії незабутній колорит. Справжня пошукова пригода починається з моменту, коли Годефруа та Жаку разом намагаються знайти шлях назад у свій час.

Знайомство зі смішними та незабутніми ситуаціями, які виникають через цю часову подорож, перетворює "Прибульці" на одне з найяскравіших представлень жанру комедії. Цей кіносюжет демонструє силу дружби, сміливість зіткнення з невідомим та гумористичний погляд на історію людства через призму часу.