UAKinogo.com

Відок (2001) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Відок (2001)

Відок (2001)

Дивитися онлайн Відок фільм

Дивитися онлайн «Відок» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.4 (22 384 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Відок (2001)» онлайн українською мовою

Онлайн
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

"Відок" – це фільм у жанрі фантастичного детектива, що відкриває глядачеві таємничий світ Парижа XIX століття. У центрі сюжету – легендарний детектив Ежен Франсуа Відок, який займається розслідуванням низки таємничих вбивств. Жертви знущань мають одну особливість – їхні обличчя знайдені відлите зі скла.

Журналіст Етьєн Бумон, приятель Відока, також вирішує зануритися у розслідування, прагнучи розкрити таємницю зникнення свого товариша та зупинити серію жахливих вбивств. В ході розслідування Бумон стикається з темними таємницями Парижа, містичними ритуалами та зловісним злочинцем, відомим як Алхімік, який володіє надприродними силами.

Фільм "Vidocq" вражає своїм візуальним стилем, готичною атмосферою та захоплюючим сюжетом, що поєднує елементи детективу, фентезі та історичної драми. Герої фільму проходять крізь випробування, небезпеку та містику у своїх пошуках справедливості, а кінцівка залишає глядачів у задумі над природою зла та героїзму.