UAKinogo.com

Васабі (2001) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Васабі (2001)

Васабі (2001)

Дивитися онлайн Васабі фільм

Дивитися онлайн «Васабі» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.6 (40 611 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Васабі (2001)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Коли паризький поліцейський Хьюберт Фіорентіні отримує звістку про смерть своєї колишньої коханої, здавалося б, що це стане найтрагічнішою новиною його життя. Однак, прибувши до Токіо на церемонію прощання, проте виявляє, що в дійсності жодна хмара не минає без світлого променя. Спадщина, залишена покійною, виявляється несподівано широким спектром таємниць, які ведуть до приголомшливих відкриттів.

У супроводі безстрашної дочки своєї колишньої коханої, Хьюберт потрапляє в замкнений коло драгоцінних секретів та смертельно небезпечних ситуацій. Зустрічі з якудзами та виконавцями підпільних боїв змушують Хьюберта діяти не менш винахідливо та енергійно, ніж справжні ніндзя. Що здатне зігріти серце героя так само, як дотик рідкісного васабі до ніжних смакових рецепторів?

Під режисури Герарда Кравчика, "Васабі" це яскравий представник французького кіно, з іскрометним поєднанням екшена, комедії та емоційної глибини. Роль Хьюберта Фіорентіні, виконана неперевершеним Жаном Рено, зачаровує і змушує глядачів сміятися та сумувати разом з героєм.