UAKinogo.com

Кільце часу (2019) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Кільце часу (2019)

Кільце часу (2019)

Дивитися онлайн Кільце часу фільм

Дивитися онлайн «Кільце часу» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.6 (2 089 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Кільце часу (2019)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Це науково-фантастичний трилер про Джеймса, який має здатність бачити майбутнє. Він використовує свій дар для дрібних шахрайств та обманів. Одного разу він погоджується допомогти своєму знайомому вкрасти партію алмазів. Але план не вдається, і Джеймс опиняється у смертельній небезпеці.

Джеймс намагається врятувати себе та свою нову кохану Саль, яка також має паранормальні здібності. Вони розуміють, що їхня доля пов’язана з алмазами та таємничим замовником. Джеймс постійно бачить свою смерть у різних варіантах, але не може її змінити. Він повинен знайти спосіб вибратися з кільця часу, яке його стискає.

Фільм “Кільце часу” - це захоплюючий фільм про подорож у часі та вибір між свободою волі та приреченням. У головних ролях - Едріан Глоуер та Магда Апанович. Фільм був знятий за сценарієм та режисурою братів Тоні та Раян Смит. Фільм отримав численні нагороди на фестивалях жанрового кіно.