UAKinogo.com

Щасливий день смерті 2 (2019) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Щасливий день смерті 2 (2019)

Щасливий день смерті 2 (2019)

Дивитися онлайн Щасливий день смерті 2 фільм

Дивитися онлайн «Щасливий день смерті 2» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.2 (75 557 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Щасливий день смерті 2 (2019)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Щасливий день смерті 2 - це американський фільм жахів, який є продовженням популярного фільму "Щасливий день смерті". Він розповідає про нові пригоди головної героїні, яка опиняється в петлі часу і знову повинна пережити свій день народження, який завершується її смертю. Але на цей раз все змінюється.

Вона виявляє, що її друзі також опинилися в цьому світі петлі часу, і разом вони починають вивчати технологію, що веде до цього явища, з метою знайти спосіб вийти з цієї петлі. Але найбільшим викликом для героїні стає виявлення того, що на цей раз справжній ворог, який загрожує її життю, може бути і зовсім не той, кого вона очікувала.

Цей фільм пропонує дивовижний сюжет, який завжди тримає в напрузі та піднімає настрій глядачам. Це відмінний вибір для тих, хто любить жахи та бажає отримати досвід справжнього приголомшення та переживань. Фільм залишає за собою багато питань, що надихає глядачів на дискусії та аналізи. Це досить цікавий та запам'ятовуючийся фільм.