UAKinogo.com

Межа часу (2019) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Межа часу (2019)

Межа часу (2019)

Дивитися онлайн Межа часу фільм

Дивитися онлайн «Межа часу» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.2 (32 747 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Межа часу (2019)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Стив і Денніс - двоє друзів та партнерів, які працюють лікарями швидкої допомоги у Новому Орлеані. Вони стикаються з низкою загадкових випадків, пов’язаних з новим наркотиком під назвою “Синхронний”. Цей препарат має дивну властивість - він здатний переносити свого споживача у минуле або майбутнє на короткий час.

Коли дочка Денніса зникає після вживання “Синхронного”, Стив вирішує допомогти своєму другові у пошуках. Він купує всю партію наркотику, щоб експериментувати на собі та розкрити його секрети. Але кожна подорож у часі ставить його перед небезпекою та загрозою для життя.

Фільм “Межа часу” - це науково-фантастичний трилер від режисерського дуету Джастіна Бенсона та Аарона Мурхеда, які вже зняли такі фільми, як “Весілля” та “Безкрайнє”. У головних ролях - Ентоні Макі, відомий за франшизою “Месники”, та Джеймі Дорнан, знаний за трилогією “П’ятдесят відтінків”.